Cautare

4484 de rezultate pentru "vasile dobranis comuna parincea bacau" (7.37 secunde)
Reteaua PROFI continua expansiunea prin alte cinci magazine inaugurate astazi la Curtea de Arges, Salistea de Sus, Alba Iulia, Bacau si Tismana. ... Magazinele din Alba Iulia si Bacau functioneaza in format City. ... Cel din localitatea Bacau este amplasat pe str.
Handbalistele de la SCM Craiova intalnesc astazi, cu incepere de la ora 14.30, la Filiasi, formatia CSM Bacau, in cadrul etapei a zecea din Liga Nationala.
Mediul rural din judetul Bacau se confrunta cu o lipsa acuta de medici de familie, un singur medic fiind nevoit sa monitorizeze starea de sanatate a locuitorilor din doua-trei sate, uneori si mai multe.
Trei tineri din comuna gorjeana Runcu au fost arestati preventiv pentru un furt si un jaf care au avut loc in judetul Gorj. Potrivit Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu, Vasile Doru Pirici, Vasile Breben si minorul T.V.A.
Din data de 18 martie a.c., comisarul sef Vasile Balan, omul care asigura din data de 1 martie a.c.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
Liderul PDL Dolj, Radu Berceanu, a declarat, sambata, la Craiova, ca il va sustine la presedintia partidului pe Vasile Blaga, care, in opinia sa, ar reprezenta "cea mai buna varianta", intrucat "la 48 de ore dupa alegeri" partidul ar creste cu 7 procente.
Emil Boc a fost reconfirmat in functia de presedinte PDL cu 62% in timp ce adversarul sau, Vasile Blaga, a luat 34% din voturile celor peste 1300 de delegati care au votat sambata la Conventia Nationala a partidului.
Intr-o postare pe blog, Dan Voiculescu dezvaluie ca Vasile Caciula - Deleanu, proprietarul firmei Rovigo, administrator judiciar al Realitatea Media SA, a dat note despre el la Securitate. Voiculescu prezinta pe blog documente prin care arata ca Vasile Caciula a fost ofiter de securitate in timpul regimului Ceausescu.
Vasile Dancu si "stanga" Vasile Dancu reapare la rampa printr-un amplu text pe blogul propriu, cu un titlu provocator : ... Nu stiu pe ce temei este considerat Vasile Dancu om de stanga, ba chiar "ideolog si reformator al PSD" (pretentie pe care o afiseaza si el in titlul articolului mentionat).
Aura Vasile nu mai pleaca din PSD. Deputata este internata la Spitalul Universitar Liderul PSD, Marian Vanghelie, a declarat, luni seara, ca a avut o discutie cu deputata Aura Vasile, iar aceasta a renuntat sa plece din PSD la UNPR.
Marea Loja Nationala Romana isi exprima regretul fata de decesul lui Radu Vasile Marea Loja Nationala Romana "1880" a dat publicitatii, joi, un comunicat in care scrie despre fostul premier Radu Vasile ca a fost "un om de convingere, umanist cu vederi liberale, economist de talent, o personalitate marcanta a epocii contemporane".
In loc sa-si prezinte imediat demisia, ca un adevarat barbat, coplesit de onoarea si demnitatea postului ce i s-a incredintat, ministrul Vasile Blaga a recurs la strategia celei mai jalnice tate de mahala. ... Vasile Blaga a trecut direct la amenintari:
Ministrul umanist al Economiei si Comertului, Codrut Seres, este acuzat ca a incalcat Legea electorala, efectuind simbata o vizita in Craidorolt, comuna in care ieri a avut loc turul II pentru alegerea primarului.
Intrucat comuna Cumpana se confrunta cu o serie de probleme referitoare la retrocedari de terenuri care intarzie sa fie puse in aplicare, Dumitru Burcin a cerut sprijinul unui coleg jurist, pentru a analiza documentele tuturor acelora care le vor calca pragul sediului PD.
Am locuit doua zile cu familia unui fost lacatus mecanic de la IMGB, mutat inapoi in comuna de unde plecase la inceputul anilor '80. ... Niculaita este fiu de taran mijlocas dintr-o comuna din judetul Botosani, „acolo unde se atirna harta in cui“, cum spune el.
Am locuit doua zile cu familia unui fost lacatus mecanic de la IMGB, mutat inapoi in comuna de unde plecase la inceputul anilor '80. ... Niculaita este fiu de taran mijlocas dintr-o comuna din judetul Botosani, „acolo unde se atirna harta in cui“, cum spune el.
Suntem producatori locali din comuna Ites, judetul Bacau si ca sa dam plus valoare la legumele pe care le facem din samanta, pana ajung in stadiul asta, le transformam in dulceturi, in legume, in tot ce vedeti aici.
Constantin Buftea din comuna Itesti, judetul Bacau, prezent cu un stand cu produse la targul din curtea MTR.
Constantin Buftea din comuna Itesti, judetul Bacau, prezent cu un stand cu produse la targul din curtea MTR.
google-analytics.com